Bruidsboeketten bloemisten

Bruidsboeket

Tips bruidsboeket

Bruidsboeketten zijn er in allerlei variaties, de meest felle kleuren zijn helemaal hot en trendy, denk aan oranje met fel groen. Nog steeds is de biedemeijer als bruidsboeket zeer in trek. Al zie je ook steeds meer eigenzinnige modellen, zoals één calla met tule en strikjes. Ook voor de corsages worden steeds meer leuke variaties bedacht. Stem wel al je bloemwerk op elkaar af. Probeer ook een beetje creatief te zijn in de verdere decoraties op je trouwdag zoals: corsages, autoversieringen, kerkversiering, en decoraties voor je bruiloft en feestzaal. Vindt hier leuke bloemisten in je provincie.

Trends in bruidsboeketten

Felle kleuren zijn helemaal in, zoals fel roze, oranje, en knalpaarse decoraties. Wanneer je de rest van de aankleding in een rustige kleur houdt, zullen deze bloemen en versieringen de blikvangers worden.

Bling bling: Het zijn niet alleen sieraden die je draagt, tegenwoordig zie je van allerlei mooie pareltje, vlindertjes, strijes en steentjes terugkomen in je boeket. Ook kan je een oud souvernier in je bruidsboeket laten verwerken.

Exotische boeketten: Steeds meer zie je dat het bruidsboeket ingepakt wordt in mooie exotische grote bladeren, zoals een banananblad. Of kies eens voor een bruidsboeket met een enkele stengel, zoals één orchideetak, strelitzia, of een grote gerbera.

Less is more: Denk eens aan een simpel bosje tulpen, verpakt in mooie tule, of een bijeengeplukt boeket met veldbloemen. Alles ligt een beetje aan de stijl waarin je trouwt, bij een sissyjurk hoort natuurlijk een traditioneel watervalboeket, of biedemijer. Ben je een Bohemian bruid, zal een veldboeket mer op zijn plaats zijn.

Kleuren: Kies voor een boeket dat uit een schakering van één kleur bestaat zoals fuchiaroze, zalmroze, dieproze, deze kleuren hoeven niet te vloeken zoals je zult denken, maar kunnen tesamen juist voor een heel trendy effect zorgen.

Onderaan de pagina nog leuke voorbeelden van trendy bruidsboeketten

Meer onderwerpen

decoratie bloemen

Decoraties Bloemen

Bij een trouwerij hoort natuurlijk niet alleen een bruidsboeket, maar nog veel meer bruidsbloemen. Denk eens aan de decoraties van b.v. de trouwlocatie, gemeentehuis, kerk, en de feestzaal. het allermooiste is als alles op elkaar afgestemd is. Tegewoordig kan je van alle soorten decoratiematerialen huren om zo je feestzaal helemaal op te pimpen. En dit alles combineer je met seisoensgebonden bloemen. Denk in de herfst aan chrysanten hortensia's lelies etc. De zomer brengt natuurlijk tal van soorten bloemen mee, en alle soorten zijn er dan ook te kust en te keur. Het voorjaar leent zich weer prima voor bloesemtakken, tulpen, narcissen, lisse. Kortom met bloemen en decoraties geef je je trouwlocaties meer sfeer, en een persoonlijk tintje.

Bruidsboeket tips en informatie

Voor de leukste tips voor je bruidsboeket alle kleuren stijlen en soorten vind je op trouwen-bruiloft.nl

Bruidsboeket Drenthe

Bruidsboeket Flevoland

Bruidsboeket Gelderland

Althea
Buxus
Ellen Nijenhuis
Espeterhoeve
Horta Bloembinders
Labberton bruidsboeket
Liesbeth
Martin van Zanten

    •  

Decoratie trouwlocatie

Decoraties trouwlocatie

De huwelijksplechtigheid is het moment dat je niet snel meer vergeet. Er zullen op deze locatie ook tal van foto's worden gemaakt. Trouw je in de kerk of het gemeente huis kan je deze locatie al op een vrij simpele manier leuk aankleden. Hang aan iedere eerste stoel van de rij, dus van het gangpad een trosje bloemen aan iedere stoel. Wil je niet teveel geld uitgeven gebruik dan mooie tule linten met een beetje gipskruid gecombineerd. Ook hortensia's zijn een mooie aankleding en vaak pluk je deze in je eigen tuin, of heeft iemand in de familie deze in overvloed. Je kan ook ruim van te voren lege blikken sparen of glazen potjes, deze bevestig je dan met een leuk lint aan de stoelen gevuld met bloemen naar keuze

Bruidsboeket Groningen


Bloemenhuis
Bloemenhuis flora bruidswerk
Boterhoek
Eldorado 
Flowerline
Interfleur
Skik
VillaKakelbont
Viskil

Bruidsboeket Limburg

Angeline
Cityflorist
Dingelstad
Frissen
Marlene
Rusman
Strik

Bruidsboekt Brabant

Allure Bloemen en planten (Oosterhout)
Alpina Tilburg
Arti-novi
Bloemen van Sayori
Bloemenhuis Adrienne
Bloemerie Best
De Bloemenzaak
Van Gurp breda

Bruidsboeket Noord Holland

Amsterdam Flora
Bloemen van Sayori
Bloemgoed 
De Akelei
Francien Bruidsboeket
Noregina bloemdecoraties

Bruidsboeket Overijssel

Flowersathome (Enschede)
Ogenlust
Ten Cate
Van Ettekoven


Autoversiering bruiloft

Autoversiering

De autoversiering is onmisbaar. Maar er bestaat veel meer als het grote traditionele boeket op de auto. Vaak zijn tule en linten een mooier alternatief. Je hebt minder bloemen nodig en het staat oh zo leuk. Geef ook de volgauto's een tule strik aan de antenne. Je hoeft het bruidsboeket natuurlijk niet perse op de motorkap te maken, maar aan de zijkanten van de auto is ook geweldig. Gebruik dan een lint aan de hele zijkant waarop de bloemen bevestigd zijn. Zo zie je aan dit voorbeeld dat je maar een paar rozen nodig hebt om iets geweldigs te maken. En je kan het makkelijk zelf maken, dit scheelt je enorm veel geld.

Bruidsboeket Utrecht

Anneke kapteijn
Ad Hosman 
Bloemdeco
Bloemetje v Kehl
Boeketten
Diks
De Bloemerij 
Henk Ganzeman
La fine fleur
Meander zijden 
Voorhout
Zijden Bloemen

Bruidsboeket Zeeland

Bruidsboeket
Korenbloem

Bruidsboeket Zuid Holland

Alpina
Bloem Bloem
Boekettenservice
Bloemistengroep.nl
Boeket Expressions
Setafiori bruidswerk Den haag

Van Tongeren

BiedemijerBruidsboeket-modernBruidsboeket broches

veldboeketbruidsboeket tulpenbruidsboeket=pioenkerstroos

oranje biedemijerveldboeket-pioenrozenveldboeket-lissebruidsboeket-pareltjesfel-gekleurd-bruidsboeketbruidsboeket